ZomerVISkaravaan komt in Bolsward

Heb jij kinderen tussen de 8 en 14 jaar of val je zelf in deze leeftijdscategorie?
In samenwerking met HSV Ons Genoegen Makkum wordt een supergaaf JeugdVISevent georganiseerd op vrijdag 23 augustus 2024 bij VISwater Stadsgracht Bolsward, Plein 1455, Bolsward. Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan.

Het JeugdVISevent duurt van 09:30 tot 14:30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je vooraf bent aangemeld. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen.

Over de ZomerVISkaravaan

Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in de maanden juli, augustus en september 41 ééndaagse JeugdVISevents plaats. Hier is van alles te beleven voor de jeugdige deelnemers: zelf vissen onder begeleiding van professionals, het maken van je eigen vistuigje en het leren omgaan met gevangen vis (zoals het onthaken). Maar bijvoorbeeld ook het werpen op targets en in gevecht gaan met grote vissen op de drilsimulator. Alle deelnemende kinderen krijgen ook een goodiebag en een gratis hengel.

Inschrijven vol=vol

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle JeugdVISevents is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen ouders hun kind per locatie digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is voor kinderen van 8  t/m 14 jaar en is beperkt tot maximaal 75 kinderen, dus vol=vol!

 Voor vragen kun je terecht bij Alisha Hansma of Jarno Veldhuizen, via tel. 030-6058400 of via het mailadres zomerviskaravaan@sportvisserijnederland.nl!

Klik hier voor een filmpje van de ZomerVISkaravaan >>

Wil jij je nu aanmelden? Scan dan onderstaande QR code:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *