Contactpagina

Over ons: HSV Ons Genoegen Makkum e.o.

Hengelsportvereniging HSV Ons Genoegen Makkum e.o. wordt bestuurd door een aantal actieve vrijwilligers. Zij sturen de gehele vereniging aan, verzorgen de administratie, website, financiën e.d.  Ook draagt het bestuur bij aan de ontwikkeling van de sportvisserij in Friesland, in samenwerking met een aantal andere Friese verenigingen en Sportvisserij Fryslân.

De commissies

Naast het bestuur zijn er ook nog vier activiteiten-commissies die de activiteiten, voorlichting en wedstrijden organiseren. Deze commissies zijn verdeeld in het witvissen, karpervissen, roofvissen en jeugdactiviteiten. Mocht je vragen hebben over over één van deze activiteiten, dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat jouw vraag door de juiste afdeling behandeld wordt. Je ontvangt dan z.s.m. bericht terug.

VISpas bestellen

Als je een VISpas van HSV Ons Genoegen wil bestellen, dan kan dat bij één van onze verkooppunten of online. Kijk hier voor op de pagina VISpas bestellen van Ons Genoegen >>
LET OP: De  verkooppunten van onze VISpas zijn geen spreekbuizen van de vereniging. Als je contact met onze vereniging wilt opnemen dan kan dat via secretaris@hsv-makkum.nl. Je krijgt dan z.s.m. een reactie van ons terug.

Administratieve vragen

Voor administratie zaken en vragen over jouw VISpas kun je rechtstreeks contact opnemen met Sportvisserij Nederland. SVN is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: (0900) 202 53 58 (€1,- per gesprek). Per e-mail via  info@sportvisserijnederland.nl.