Regio Najaarswedstrijd 2017

Op 9 september is de najaars-regiowedstrijd gevist, georganiseerd door de gezamenlijke besturen van HSV de Voorn te Harlingen, HSV Ons Genoegen te Makkum, HSV De Bears te Balk en HSV de Deinende Dobber te St. Annaparochie. De vislocatie was de Workumer Trekvaart. De organiserende vereniging was deze keer HSV de Deinende Dobber.

Het Parcours

Het parcours aan de workumer trekvaart

Er deden 25 vissers mee aan de wedstrijd en er werd gevist van 09.00 – 13.00 uur. Er werd in vier vakken gevist tussen Tjerkwerd en Parrega.

Klaas Bakker

Klaas Bakker

Tussen 7.00 en 7.30 uur werden de visstekken verloot in dorpshuis de Gearhing te Parrega. Na het openingswoord van Frans Temme vertrok iedereen naar de waterkant en kon worden begonnen met het opbouwen van de stek. Om 09.00 uur klonk het beginsignaal.

Ruud Roelvink

Ruud Roelvink

Koos Pit

Koos Pit heeft er zin in!

Tot 11.00 uur was het grijs en regenachtig weer, daarna kwam tussen de wolken de zon af en toe te voorschijn.  Er is goed vis gevangen met de vaste stok, vissen met de feederhengel was geen succes.

Na vier uur gevist te hebben ging om 13.00 uur het eindsignaal en werd na de weging de prijsuitreiking gehouden in dorpshuis de Gearhing, waar voor iedereen een snack klaar stond. Hierna ging spreker van dienst Frans Temme over tot de prijsuitreiking en kregen de prijswinnaars een vleespakket mee naar huis. Na afloop werd een groepsfoto van de prijswinnaars gemaakt.

De Prijswinnaars

De Prijswinnaars naar huis met een vleespakket

De uitslag was als volgt:[table id=209 /]