Nieuws wedstrijdcommissie

Beste vissers,

De wedstrijdcommissie heeft maandagavond 12 oktober jl. vergadert en wij willen jullie hierbij op de hoogte stellen van enkele zaken die toen besproken en besloten zijn.

  • Wij houden dit jaar geen najaar bijeenkomst op Slachtehiem daarom deze mail zodat wij jullie kunnen informeren. 
  • De prijzen van de wintercompetitie 2019/2020 zullen worden uitgereikt in de vorm van een waardebon en niet in eretekens . De waardebonnen zijn te besteden bij Hengelsportzaak Idzenga Makkum. De volgende personen kunnen de waardebon ophalen en / of gelijk besteden bij Idzenga. Anne Dirk van Assen, Roan de Jong, Freerk van Duinen, Ruud Roelvink en Harrie Olde Olthof.
  • De prijzen van de 7e zomerwedstrijd die gevist is op Spannenburg worden ook in de vorm van waardebonnen uitgereikt De bonnen liggen voor  Freerk van Duinen, Klaas Bakker, Menno Bergsma, Frans Temme, Nick Roskam en Harrie Olde Olthof klaar bij Idzenga Makkum.
  • In de winter 2020/2021 worden er 4 losse wedstrijden in de winter gevist. Dit komt in de plaats van de wintercompetitie. Deze wedstrijden worden in de maanden december, januari, februari en maart gevist (als het wordt goedgekeurd door Sportvisserij Fryslan). De wedstrijd in november komt sowieso te vervallen ivm corona.
  • De wedstrijdcommissie gaat dus de eretekens afschaffen voor de winterwedstrijden maar daar komen waardebonnen voor in de plaats (net als in de zomer). Per wedstrijd /per vak krijgen de eerste drie waardebonnen van €15,-, €12,50 en €10,-
  • Het wedstrijdprogramma voor de winter 2020/2021 staat binnenkort op de website. Men kan zich daar zoals gewoonlijk opgeven voor de wedstrijd. 
  • Bij de wedstrijden gaan we de komende tijd niet meer loten met de kokertjes (corona) maar met een enveloppe. Bij aankomst op het parcours kan men een enveloppe pakken met aan de binnenkant het steknummer zodat men gelijk naar de stek kan rijden. Na de weging kunnen de vissers gelijk naar huis want de prijsuitreiking is natuurlijk tijdens de najaar bijeenkomst op Slachtehiem.
  • De wedstrijden voor de zomer zullen binnenkort ook op de website verschijnen.
  • Hou de website dus goed in de gaten want als er iets verandert in de wedstrijden staat het altijd goed op de website.