3e Witvis-winterwedstrijd

Datum evenement:

januari 8, 2022

Tijd evenement:

9:00 am

Locatie evenement:

Zaterdag 8 januari 2022 staat de derde witvis-winterwedstrijd op het programma. Het voorlopige parcours is in Makkum aan de Grote Zijlroede.
Vaste stok, feeder, matchhengel e.d. zijn allemaal toegestaan. Dus niet alleen meer de vaste stok, zoals voorheen tijdens de wintercompetities.

De aanvangstijd van de wedstrijd is 09.00 uur. Loting om 08.00 uur

Deze wedstrijden zijn uitsluitend voor leden van HSV-Ons Genoegen Makkum e.o. en HSV De Deinende Dobber. Wil je graag aan onze wedstrijden deelnemen, maar ben je geen lid van 1 van deze verenigingen, mail ons dan via deze button >> op de website.

Aanmelden op de website van De Deinende Dobber via onderstaande link:
Aanmelden 3e winterwedstrijd >>

Evenement afgelopen

Event FAQs

Is de genoemde tijd de starttijd van de wedstrijd of de tijd van de loting?
De genoemde tijd is de starttijd van de wedstrijd. Je dient tenminste een uur voor aanvang aanwezig te zijn voor de loting van de stekken en daarna het opbouwen en voorbereiding.
Zijn er kosten verbonden aan de deelname aan deze wedstrijd?
Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname. Echter, de deelname is uitsluitend voor leden van HSV-Ons Genoegen Makkum e.o. en HSV De Deinende Dobber. Mocht je geen lid zijn van 1 van deze verenigingen maar wel van een andere, dan kun je voor € 10,00 voor 1 jaar sublid van 1 van de verenigingen worden en zo een kalenderjaar lang deelnemen.

Locatie evenement:

Evenement details

  • januari 8, 2022 9:00 am   -   1:00 pm
Deel dit evenement
Voeg toe aan je kalender

Recent Comments